best free css templates

PRIVATUMO POLITIKA

Poilsispriejuros.eu privatumo politika


Poilsispriejuros.eu (duomenų valdytojas) gerbia Jūsų privatumą ir įsipareigoja saugoti jį laikydamasi šios Privatumo politikos (toliau – Politika) nuostatų. Politika galioja ir yra taikoma Poilsispriejuros.eu apgyvendinimo vietų klientams, kitiems suinteresuotiems asmenims, interneto svetainės www.poilsispriejuros.eu lankytojams. Politikoje pateikiama informacija apie tai, kokie Jūsų asmens duomenys tvarkomi, tvarkymo tikslai, teisinis duomenų tvarkymo pagrindas, asmens duomenų saugojimo laikotarpiai, ir kita informacija, kurią reikalauja pateikti galiojantys teisės aktai.
Ši privatumo politika netaikoma internetiniame puslapyje www.poilsispriejuros.eu pateikiamoms nuorodoms į kitų asmenų tinklalapius, todėl mes rekomenduojame atskirai pasidomėti minėtų tinklalapių privatumo politikomis ar taisyklėmis.
Poilsispriejuros.eu valdytojas gali pasitelkti kitus asmenis Jūsų asmens duomenų tvarkymui ir tuo tikslu perduoti informaciją apie asmenis kitiems juridiniams asmenimis, laikantis šioje privatumo politikoje nustatytų sąlygų.
Jūsų asmens duomenis Poilsispriejuros.eu valdytojas gauna, kai pateikiate juos mums užsisakydami naujienas ir paskutinės minutės pasiūlymus, lankotės mūsų internetiniame puslapyje, susisiekiate su manimi, lankotės siūlomose apgyvendinimo vietose.

Kokius fizinio asmens duomenis tvarkome ir kokiu tikslu tai darome ?

Jūsų pateikti duomenys teisėtai tvarkomi ir naudojami šiais žemiau išvardytais tikslais ir teisiniais pagrindais:

1. Tiesioginė rinkodara

Pateikiami asmens duomenys - vardas, pavardė, el. pašto adresas, telefono numeris.
Duomenų tvarkymo teisinis pagrindas - Tvarkome asmens duomenis, remdamiesi Jūsų sutikimu.
Duomenų valdytojas - Poilsispriejuros.eu, verslo liudijimo numeris: TT856533-1, adresas: Daukšos g. 44, 44269, Kaunas, tel.: (8 687) 20166, el. paštas: info@poilispriejuros.eu

Siųsti Jums naujienas apie paslaugas, pasiūlymus bei reklaminę medžiagą galime tik tuo atveju, jeigu Jūs sutinkate gauti šią informaciją. Sutikimą galite pareikšti užpildydamas Svečio anketą - pažymėdamas kryžiuku sutikimo langelį žemiau bei patvirtinamas tai savo parašu ir užsisakydamas Paskutinės minutės pasiūlymus ir naujienas interneto sveiatnėje pažymėdamas langelį su pranešimu "Sutinku su Poilsispriejuros.eu privatumo politika.".

Užsisakydami Jūs sutinkate, kad Jūsų duomenys bus nadojami tiesioginės rinkodaros tikslais. Langelio anketoje ir interneto svetainėje nepažymėjus, Jūsų duomenų tiesioginės rinkodaros tikslais nenaudosime.
Ši Politika netaikoma mūsų naujienlaiškiuose rodomiems tretiesiems asmenims bei jų pateikiamoms nuorodoms į jų tinklalapius, rekomenduoju atskirai pasidomėti minėtų tinklalapių ir naujienlaiškiuose matomų kitų asmenų privatumo politikomis ar taisyklėmis.

2. Vaizdo stebėjimas

Pateikiami asmens duomenys - asmens, transporto priemonės vaizdo duomenys (įskaitant transporto priemonių valstybinius numerius).
Duomenų tvarkymo teisinis pagrindas - tvarkau duomenis siekiant apsaugoti gyvybinius Jūsų interesus bei siekiant Jūsų bei mano teisėtų interesų.

Duomenų valdytojas - Poilsispriejuros.eu, verslo liudijimo numeris: TT856533-1, adresas: Daukšos g. 44, 44269, Kaunas, tel.: (8 687) 20166, el. paštas: info@poilispriejuros.eu

Jūsų asmens duomenys tvarkomi prevencijos nuo teisės pažeidimų, teisės pažeidimų išaiškinimo, pažeidėjų identifikavimo tikslu. Siekiame apsaugoti klientų ir kitų fizinių asmenų gyvybinius interesus, įskaitant sveikatą ir gyvybę, apsaugoti klientų, kitų fizinių asmenų ir savo privačią nuosavybę bei turtą (ES Bendrojo duomenų apsaugos reglamento 6 str. 1 d. d p. ir f p.).
Jūs turite teisę dėl su Jūsų konkrečiu atveju susijusių priežasčių bet kuriuo metu nesutikti, kad su Jumis susiję asmens duomenys būtų tvarkomi. Tokiu atveju mes nebetvarkysime Jūsų asmens duomenų, išskyrus jei įrodysim, kad duomenys tvarkomi dėl įtikinamų teisėtų priežasčių, kurios yra viršesnės už Jūsų interesus, teises ir laisves, arba siekiant pareikšti, vykdyti ar apginti teisinius reikalavimus.
Jūs nesate įpareigoti pateikti asmens duomenis ir mes nesiekiame nustatyti jūsų asmens tapatybės, jei tai nėra būtina, siekiant aukščiau numatytų tikslų. Tačiau dėl stebėjimo vaizdo kameromis pobūdžio, mes negalime garantuoti, kad galėsite gauti mūsų paslaugas, nepatekdami į vaizdo kamerų stebėjimo lauką.
Apie vykdomą vaizdo stebėjimą (konkrečias patalpas ar teritoriją) esate informuojami matomoje vietoje patalpintais informaciniais pranešimais.

3. Slapukai

Slapukai susideda iš mažų failų, įskaitant unikalius identifikatorius, kuriuos žiniatinklio serveriai siunčia interneto naršyklėms ir kurie vėliau gali būti siunčiami atgal į serverį kiekvieną kartą, kai naršyklė pateikia užklausą iš serverio. Slapukai naudojami žiniatinklio serveriuose vartotojų identifikavimui ir stebėjimui, kai vartotojai naršo po skirtingus svetainės puslapius ir kai vartotojai grįžta į svetainę.

Slapukai gali būti „nuolatiniai“ slapukai arba „sesijos“ slapukai. Nuolatinį slapuką sudaro tekstinis failas, kurį žiniatinklio serveris siunčia žiniatinklio naršyklei, kurį saugo naršyklė ir kuris galios iki nustatytos galiojimo pabaigos datos (išskyrus atvejus, kai vartotojas jį ištrina iki galiojimo pabaigos datos). Sesijos slapukas pasibaigs naudotojo sesijos pabaigoje, kai naršyklė bus uždaryta.
www.poilsispriejuros.eu svetainėje naudojami ir nuolatiniai, ir sesijos slapukai.

Slapukuose, kuriuos naudojame, nėra jokios informacijos, kuri asmeniškai Jus identifikuoja, bet asmeninė informacija, kurią mes saugome apie jus, gali būti susieta su informacija, saugoma ir gaunama iš slapukų.

Galime naudoti informaciją, kurią gauname naudodami slapukus, šioms reikmėms:

Atpažinti kompiuterį, kai lankotės mūsų svetainėje;
Stebėti naršymą ir įgalinti kai kurių funkcijų naudojimą mūsų svetainėje;
Tobulinti svetainės patogumą;
Išanalizuoti savo svetainės naudojimą;
Administruojant šią svetainę;
Suasmeninti svetainės naudojimą, įskaitant skelbimų taikymą.

Dauguma naršyklių leidžia blokuoti slapukus. Būdai blokuoti slapukus pagal jūsų naudojamą naršyklę:

„Internet Explorer“ galite atsisakyti visų slapukų, spustelėdami „Įrankiai“, „Interneto parinktys“, „Privatumas“ ir pasirinkę „Blokuoti visus slapukus“ naudodami slankiojančią parinktį;

„Firefox“ galite užblokuoti visus slapukus spustelėdami „Įrankiai“, „Parinktys“ ir išvalydami langelį „Priimti slapukus iš svetainių“ laukelyje „Privatumas“.

Visų slapukų blokavimas gali turėti neigiamos įtakos daugelio tinklalapių naudojimui. Jei blokuosite slapukus, negalėsite naudoti dalimi šios svetainės funkcijų.

Lankantis šiame tinklapyje, taip pat gali būti siunčiami ir trečiųjų šalių slapukai. Mes naudojame „Google Analytics“ įrankius, kad galėtume analizuoti šios svetainės naudojimą. „Google Analytics“ įrankiai sukuria statistinę ir kitą informaciją apie svetainės naudojimą slapukuose, kurie saugomi naudotojų kompiuteriuose. Informacija, susijusi su mūsų tinklalapiu, naudojama kurti ataskaitas apie svetainės naudojimą.
„AdWords“ pakartotinės rinkodaros tikslais naudojame slapukus. Šie slapukai yra „Google“ teikiamos pakartotinės rinkodaros ir elgsenos taikymo paslauga, jungianti svetainę su „AdWords“ reklamos tinklu. Atsisakyti slapukų stebėjimo galite čia: https://adssettings.google.com/authenticated.

Duomenų perdavimas

Be Jūsų išankstinio sutikimo Jūsų asmens duomenų neperduodame jokiems tretiesiems asmenims. Jūsų duomenys be atskiro Jūsų sutikimo Poilsispriejuros.eu valdytojo gali būti pateikti mokesčių institucijoms, teisėsaugos, teisminėms ar ikiteisminėms institucijoms dėl jų atliekamų tyrimų, ar kitais teisės aktų numatytais atvejais.
Poilsispriejuros.eu valdytojas taip pat naudojasi trečiųjų asmenų teikiamomis paslaugomis (pavyzdžiui, trečiųjų asmenų suteikiamais serveriais, teikiamomis tinklalapio dizaino ar administravimo paslaugomis), kurių tinkamam suteikimui gali būti būtina suteikti prieigą prie Jūsų asmens duomenų. Šiuo atveju Valdytojas užtikrina, kad duomenų tvarkytojai laikytųsi konfidencialumo bei tinkamos asmens duomenų apsaugos užtikrinimo pareigų.

Nepilnamečių asmens duomenų tvarkymas

Jeigu Jūs esate jaunesnis nei 18 metų, bet jau sulaukęs 16 metų, naudodamiesi Poilsispriejuros.eu paslaugomis, Jūs patvirtinate, jog turite savo tėvų, globėjų pritarimą dėl Jūsų asmeninės informacijos Mums atskleidimo.
Registruodamiesi tiesioginės rinkodaros pasiūlymams mūsų internetinėje svetainėje, Jūs patvirtinate, kad Jūs esate ne jaunesni kaip 16 metų amžiaus.

Kiek laiko saugome Jūsų asmens duomenis?

Jeigu esate Poilsispriejuros.eu pateikęs savo asmens duomenis paskutinės minutės pasiūlymams ir naujienlaiškiui prenumeruoti, galite bet kada atšaukti sutikimą tvarkyti asmens duomenis tiesioginės rinkodaros tikslu, paspaudę naujienlaiškyje esančią atsisakymo nuorodą. Jeigu esate Mums pateikęs savo asmens duomenis ir pasirinkote, kad norite gauti tiesioginės rinkodaros informaciją Jūsų nurodytu telefono numeriu, tačiau nusprendėte šios informacijos atsisakyti, tai padaryti galite elektroninio pašto adresu info@poilsispriejuros.eu
Asmens, transporto priemonės vaizdo duomenys (įskaitant transporto priemonių valstybinius numerius) saugomi 14 dienų. Pasibaigus terminui Jūsų duomenis ištriname.

Jūsų asmens duomenų apsauga

Su Jūsų asmens duomenimis elgiamės atsakingai. Jūsų duomenų apsaugai naudojame technines ir organizacines saugumo priemones. Duomenys laikomi saugiai ir yra prieinami ribotam asmenų skaičiui. Asmens duomenys tvarkomi Europos Sąjungos / Europos ekonominės erdvės ribose.

Jūs turite šias teises:

teisę susipažinti su tvarkomais savo asmens duomenimis;
teisę kreiptis į mus su prašymu ištaisyti netikslius asmens duomenis;
teisę reikalauti ištrinti savo asmens duomenis, išskyrus teisės aktuose numatytas išimtis;
teisę gauti ar perduoti kitai įmonei savo asmens duomenis (vadinamoji teisė į duomenų perkeliamumą);
teisę apriboti asmens duomenų tvarkymą tam tikromis aplinkybėmis;
teisę nesutikti su asmens duomenų tvarkymu kai asmens duomenų tvarkymas yra grindžiamas mūsų ar trečiųjų šalių teisėtais interesais;
teisę nesutikti su asmens duomenų tvarkymu tiesioginės rinkodaros tikslais;
teisę bet kuriuo metu atšaukti sutikimą tvarkyti Jūsų duomenis.
Norėdami pasinaudoti šiomis teisėmis, kreipkitės į mus raštu arba susisiekite su Poilsispriejuros.eu valdytoju žemiau nurodytais kontaktais.
Jeigu manote, kad tai, kaip tvarkome Jūsų asmens duomenis, neatitinka galiojančių teisės aktų, turite teisę kreiptis į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją (www.ada.lt).

Privatumo politikos pakeitimai

Reguliariai peržiūrime savo privatumo politiką. Ši versija atnaujinta 2018 m. gegužės 24 d.

Kontaktinė informacija

Jei turite klausimų apie asmens duomenų tvarkymą, pageidavimų ar pastabų, susisiekite su mumis:
Poilsispriejuros.eu, verslo liudijimo numeris TT856533-1, buveinės adresas Daukšos g. 44, 44269, Kaunas, tel.: (8 687) 20166, el. paštas: info@poilispriejuros.eu.
Poilsispriejuros.eu valdytojo kontaktiniai duomenys – info@poilispriejuros.eu, tel.: (8 687) 20166.